Броени дни до Brand Ambassador Awards 2024

Броени дни до Brand Ambassador Awards 2024

Проф. Любомир Стойков - почетен председател на журито.

Броени дни остават до второто издание на Brand Ambassador Awards 2024 с тема Star Night.  

На гала вечерта победителите във всяка категория ще бъдат избрани на живо от жури, съставено от изтъкнати личности, сред които:

Проф. Любомир Стойков, почетен председател на журито, който е журналист, изкуствовед, културолог, медиен експерт, PR мениджър и моден анализатор. Той е автор на 20 книги, над 200 научни студии, над 1000 журналистически публикации, на първото тв предаване за мода „Блясък“ по БНТ 1, на седмичното тв шоу за стил „От игла до конец“ по Нова телевизия и на „Чаровната диктаторка“ по ТВ7. Председател е на Академията за мода, създател на призовете „Златна игла“ и наградите „БГ Модна икона“.  Имал е уникалната възможност да интервюира най-големите дизайнери –  Пиер Карден, Аликзандър Маккуин, Пако Рабан, Юбер дьо Живанши, Соня Рикел, Нино Черути, Лучано Бенетон, Оскар де ла Рента… Като почетен председател на журито на тазгодишните награди Brand Ambassador Awards той няма да има право на глас, но ще даде своето компетентно мнение при оценяването на финалистите.

Н. Пр. Джузепина Дзара.

Н. Пр. Джузепина Дзара, посланик на Италия в България, е завършила специалността „Политически науки и международни отношения“ с пълно отличие и грамота. Има две научни разработки по финанси и международно право, а дипломатическата ѝ кариера започва през март 1991 година. Три десетилетия по-късно тя става посланик на родината си у нас. Известна е със своя безупречен стил, а нейни любими стилисти са големите италиански дизайнери Армани, Долче и Габана и Валентино.

Кристина Патршкова.

Кристина Патрашкова, главен редактор и създател на вестник „Филтър“, е известна с нейния безупречен моден вкус. Тя е не само носител на престижни награди за журналистика и култура, сред които „Златен век“ и „Златно перо“, но през 2018 година получава и приза за модна икона. През 2011-а пък е избрана за една от стоте най-влиятелни жени в България. Тв зрителите я познават добре и като панелист в предаването „На кафе“. Автор е на подкаста „Без филтър с Патрашкова“, в който ѝ гостуват най-популярните българи, а книгата ѝ „Въпреки всичко. Българскитке писатели в годините на цензурата“ предизвика огромен успех не само у нас, но и в Лондон и в Рим.

Венелин Кондаков.

Венелин Кондаков, който е сред най-изявените родни коафьори. Той е правил косите на всички популярни личности у нас, сред които Лили Иванова, Васил Найденов, Азис и Николета Лозанова. И не само това – грижил се е за прическите на цялото семейство на световния дизайнер Филип Плейн. Талантът му е оценен и от прочути фамилии в цял свят. Като член на журито на Brand Ambassador Awards Венелин Кондаков се надява да бъде приятно изненадан от финалистите и те да му покажат коафьорски шедьоври, които не е виждал досега.

Станислав Анастасов-Слав.

Станислав Анастасов-Слав, който е моден стилист, фризьор и гримьор. В неговата творческа биография има създадени стайлинги на известни личности за много корици на български и чужди списания. Той е носител на наградата „Златна игла“ за моден гримьор на 2014 година. През 2006 г. Слав сериозно се замисля да работи в Ню Йорк. Идеята за емиграция стои на дневен ред, но…се отказва. И днес не съжалява за този свой избор. Смята, че ако беше отлетял отвъд Океана, вероятно щеше да си остане просто един гримьор, а сега има възможност да прави много творчески неща, които му доставят истинско удоволствие.

Панче Димитриев.

Д-р Панче Димитриев по професия е ортопед и травматолог, но извън ангажиментите в медицината е истински моден гуру инфлуенсър с хиляди последователи. Идва от град Щип в Северна Македония и се установява в Пловдив, където работи. Той е една от най-екстравагантните светски личности и неговото име е добре познато в родните шоу среди. Търсен е не само ако някой има фрактура, но и ако се нуждае от моден съвет. Панче три пъти поред е носител на наградата „Трендсетър на годината“. Казва, че красотата и свободата, която дава модата, са най-доброто му лекарство след тежкия работен ден.

Екипът на Christian of Roma, със собственик Елена Кристиано, е подготвил уникални шоу програми, на които гостите ще могат да се насладят.

Бляскавата вечер ще стартира с шоуто „Без минало няма бъдеще“ на Асен Налбантов и неговия екип. По-късно, Анита Банкова и Неделчо Железчев ще ви пренесат в междузвездното шоу “Alien Super Star”.

След обявяването на победителите, ще се проведе вълнуващото трето шоу „Като две капки боя“, в което фризьори ще се превъплатят в различни музикални изпълнители.

Но изненадите не свършват до тук! На гала вечерта гост-звездата Азис ще зарадва публиката със специално изпълнение, което ще повдигне атмосферата на церемонията.

Гост-звездата Азис.

За повече информация можете да се свържете на телефон: +359 877 569 221.

Още от Smart Living