Ще пее ли Селин Дион на откриването на Олимпиадата?

Ще пее ли Селин Дион на откриването на Олимпиадата?

Селин Дион е в Париж, очаква се да пее на церемонията но откриването на Олимпийските игри. Фото: People

На фона на спекулациите, че Селин Дион ще направи бляскаво завръщане на сцената по време на откриването на Олимпийските игри в Париж, канадската певица беше снимана да поздравява фенове пред хотел Royal Monceau във френската столица. Появата на 56-годишната звезда се случи часове след като сп. Variety и TMZ съобщиха, че изпълнителката на хита My heart will go on ще излезе на сцената на 26 юли срещу хонорар от 2 милиона долара за една песен.

Остават броени часове до откриването на Олимпийските игри в Париж и до разкриване на мистерията около въпроса дали Селин Дион ще пее на церемонията. Фото: People

Това ще бъде първа изява за Дион, която през декември 2022 г. беше диагностицирана с рядкото генетично заболяване Синдром на скования човек, отмени всички свои участия и се оттегли от публичния живот.

Според информирани източници, в същия хотел е отседнала и Лейди Гага, която също ще участва с изпълнение на церемонията по откриването на Олимпийските игри.

Тази година шоуто ще бъде изнесено извън традиционните стадиони и ще се проведе под формата на парад по протежението на река Сена.

Още от Smart Culture